Tappara kaatui Tesomalla

Julkaistu 16.02.2020
Kisa Eagles


Eilisen Vammalan keikan jälkeen oli sinisten vuoro hypätä askiin. Puitteet kotkalauman näytökselle tarjosi Tesoman valoisa jäähalli, joka oli allekirjoittaneelle uusi tuttavuus. Hienot olosuhteet peleille.

Rehellisyyden nimissä sininen ryhmä ei ollut tänään parhaalla jalalla liikkeellä. Peli oli ajoittain tahmeaa puurtamista. Joukkueen kovasta tasosta kertoo kuitenkin se, että rutiinisuorituskin riittää usein tuloksellisesti. Niin tänäänkin - Tappara kaatui molemmissa peleissä. Ensimmäinen ottelu selkeästi luvuin  8-2 ja toinen tasaisen väännön jälkeen maalein 8-6.

Onnistumisia

Jos kokonaisuudessaan peli ei ollutkaan kauden parasta, niin muutamia kelpo suorituksiakin mahtui mukaan. Simo Huuhtanen oli pirteällä pelipäällä ja löysi ajoittain oivallisilla syötöillään tekopaikoille hiipineitä pelikavereita. Väinö Savolainen pelasi myös hyvät pelit, samoin Helmeri Rantanen, joka puursi tuloksekkaasti vastustajan maalin edustalla.

Kuormaa

Vaikea sanoa, kuinka paljon pelaajien jaloissa mahtoi painaa eiliset pelit ja muut harrastukset. Tänään kaukalossa esiintyneistä pelaajista eilen Vammalassa täydet 80 minuuttia tahkosivat Miro ja Anton Kapanen sekä Vilho Taiponen. Nollaysien mukana ison kentän pelejä pelasivat puolestaan Joel Kaskelma ja Luukas PoikolainenTaneli Taylorilla oli Tesomalle tullessaan puolestaan alla futsal-turnaus.

Ei näillä todennäköisesti merkitystä yksittäisten pelien osalta ole, mutta pidemmässä juoksussa pitkä kausi voi alkaa jossakin vaiheessa näkymään, itse kullakin. Aina ei jaksa painaa sata lasissa - eikä toki tarvitsekaan. Tässä suhteessa lapsilla lienee parempi tuloskunto kuin meillä aikuisilla :)

Homma jatkuu taas huomenna. Luvassa treenejä sekä vanhempainilta. Lämpimästi tervetuloa!