Kiekkomuseossa

Julkaistu 08.03.2020
Kisa Eagles


Tänään sunnuntaina oli hieman erilainen kiekkopäivä. Osa joukkueen pelaajista kokoontui jääkiekkomuseoon Mestiksen kutsuvierastapahtumaan.

Tiesittekö, että Liigan voitosta jaettava Kanada-malja ei ole sarjassaan ainoa, vaan itse asiassa niitä kolme ja finaalien aikana jäällä nosteltava aito versio vaihdetaan kopissa kopiopokaaliin? Entäs sen, että runkosarjan parhaan maalintekijän Aarne Honkavaara -palkinto on tykin muotoinen? 

En tiennyt minäkään, mutta nyt sen tietävät kaikki tänään kiekkomuseovierailulle osallistuneet Kisan pelaajat. Mukavan päivän aikana käytiin museokierros, osallistuttiin laukaisukilpailuun, kokeiltiin maalivahtisimulaattoria ja syötiin munkkeja.

Pirkanmaan ainoana juniorijoukkueena paikalla ollut ryhmämme hyvä käytös keräsi kovasti kiitosta ja pelipaidoissaan pitkin Vapriikkia kiertäneet pelaajat saivat vastaantulijoiden suut hymyyn.

Osa pelaajista jatkoi tapahtuman jälkeen vielä pelimuseon puolelle, jossa ihmeteltiin muun muassa sitä, miltä suosittu NHL-pelisarja on näyttänyt vuonna -94. Kuulemma ihan pikselimössöä. Joukkueenjohtajalla sentään läikähti jossakin vanhan pelin nähdessään. Tuttu peli jo varusmiespalvelusajoilta. Karkialammen 2. jääkärikomppanian mestaruuskisat - nevöfoget. On hetkiä, kun huomaa ikääntyvänsä :)

Kiitos kaikille osallistujille mukavasta päivästä. Hienoa, positiivista näkyvyyttä Kisa-Eaglesille!