Syksyn harjoitusohjelma selvillä

Julkaistu 08.07.2020
Kisa Eagles


Joukkueemme ensi kauden harjoitusvuorot on viimein selvillä. Elokuun alusta lähtien mennään jälleen kolme kertaa viikossa.

Harjoituspäivämme ovat ma, ti ja ke. Valmennuksen kanssa pohdittiin harjoituspäivien sijoittelua valmennuspäällikön tekemän esityksen pohjalta. Todettiin, että vaikka harjoitusrytmi on hieman alkuviikkopainotteinen, niin näillä mennään. Pelit luonnollisesti tulevat täyttämään viikonloppuja - maalivahdeilla omien jääharjoitusvuorojen lisäksi vielä perjantain molkejäät.

Muutkin, kuin harjoitusvuorokuviot alkavat lähestyvän syksyn osalta selkeytymään ja heti kun on jotakin tiedotettavaa, niin otetaan vanhempainilta ja käydään kauden kuvioita läpi. Tällä tietoa kauteen lähdetään 26 pelaajan ja kahden peliryhmän voimin. Valmennuksessa jatkavat tuttuun tapaan Jari Savolainen, Anssi Oksanen sekä Jesse Huuhtanen. Huollon puolella hommia hoitavat Jari Kapanen sekä Petri Poikolainen. Allekirjoittanut huhkii joukkueenjohtajan pestissä.

Mukaan saa tulla jeesimään. Ainakin joukkueenjohtaja kaipailisi hieman auttavaa kättä käytännön asioiden hoitamisessa :) Yksittäisiin peleihin siirtyminen, kotitapahtumien toimitsijatehtävien koordinointi, paitojen, toppa-asujen, sukkien ja muiden hilavitkuttimien hankinnat, mahdolliset pelimatkojen järjestelyt, varainhankinta (kalenterimyynti, sopimukset)  yms. saattavat vähän kuormittaa..

Toivotaan, ettei koronahässäkkä uusiudu ja päästäisiin viemään kausi läpi suhteellisen normaalisti. Huolehditaan hygieniasta, ei tulla kipeänä harjoituksiin ja pidetään terve järki tekemisessä muutenkin - eli käytänössä tehdään oma osamme, ettei pöpö pääse valloilleen uudestaan.

Mukava nähdä teitä kaikkia taas, kun homma pyörähtää tulille.

- Janne