Koronasta

Julkaistu 03.10.2020
Kisa Eagles


Muutama sana pandemiasta ja turvallisesta kiekkoharrastuksesta.

Olemme viime maaliskuusta lähtien eläneet erikoisia aikoja. Ja ikävä kyllä homma koronaviruksen kanssa tuntuu jatkuvan. Saamme seurata päivittäin uutisia altistumisista, sairastuneiden määristä ja kuolonuhreista. Uutisvirta täyttyy erilaisista suosituksista ja määräyksistä. Jatkuva informaatio voi hämmentää ja saattaa olla vaikea pysyä kärryillä, miten missäkin tilanteessa tulisi toimia. 

Kiekko ja korona

Jääkiekkoliitto ja seurat seuraavat tilanteen kehittymistä tarkasti. Kaikkien yhteinen toive lienee, että pystyisimme viemään kiekkokauden läpi poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta. Tämä vaatii meiltä kaikilta ponnisteluja ja yhteisistä varotoimenpiteistä kiinni pitämistä.

Muutama päivä sitten Kisa-Eagles tarkensi viranomaisten suositusten pohjalta ohjeistuksia esimerkiksi maskien käyttöön liittyen ja toimintaan hallilla. Lähetin jaoston ohjeistuksen sekä joukkueemme omat, tarkennetut toiminta-ohjeet teille vanhemmille joukkueen omassa WhatsApp-ryhmässä sekä sähköpostilla. Vastustajajoukkueita tiedotettiin erikseen.

Ainakin tänään hallilla sekä oma joukkueemme, vastustajaksi saapunut KPK sekä katsojat noudattivat erinomaisesti annettuja ohjeita. Kiitos kuuluu siitä teille kaikille. Toivotaan, että näillä järjestelyillä pääsemme eteenpäin siten, että kiekkoharrastus saisi jatkua. Saamme piakkoin joukkueemme käyttöön omat, kotkalogolla varustetut maskit - siihen saakka operoidaan kertakäyttövehkeillä.

Tässä vielä yksinkertaistettuna maskinkäyttöohjeet joukkueemme osalta

  1. Maski päähän aina hallille tullessa ja sieltä poistuttaessa. Nyrkkisääntönä se, että silloin kun kypärä on päässä, ei tarvita maskia. Tarkoittaa käytännössä jäälläoloaikaa.
  2. Katsojat, toimihenkilöt ja kaikki hallin sisätiloissa pyörivät porukat käyttävät aina maskia.
  3. Pidetään turvavälit, käytetään käsidesiä ja pestään käsiä saippualla. Hygieniasta huolehtiminen on kaikkien yhteinen asia. Muistutetaan toinen toisiamme asiasta, jos tuppaa unohtumaan.
  4. Flunssaisena ei tulla treeneihin tai peleihin. Koskee luonnollisesti kaikkia joukkueen jäseniä.

Jos tulee kysyttävää, olettehan yhteydessä!

Terkuin,
Jojo-Janne