Pelit jatkuvat koronasta huolimatta

Julkaistu 06.03.2021
Kisa Eagles


Rikkonainen kausi jatkui totaalistopin jälkeen alkuvuodesta ja on aika palata sorvin ääreen myös kotkasovelluksen osalta. Jojollakin pientä turnausväsymystä kaiken säädön keskellä :)

Harjoituksia on painettu jatkuvasti viranomaisten, kiekkoliiton ja seuran ohjeistuksia noudattaen - välillä pienryhmissä treenaten ja nyt melko normaalisti, jos ei oteta huomioon sitä, että halli on tyhjä vanhemmista.  Myös pelit ovat jatkuneet ja toistaiseksi saadaan niitäkin erikoisjärjestelyin jatkaa Pirkanmaalla.

Vuodenvaihteen jälkeen on kohdattu Tappara Sininen kertaalleen, HC Nokia kotihallissa ja tänään Kiekko-Ahmat Valkekoskella. Tapparaa vastaan väännettiin hyvin kaksi erää, mutta kolmannessa alkoi vajaamiehisellä kotkalaumalla diesel loppumaan ja Tappara paineli menojaan. 

Kotihallissa parisen viikkoa sitten pelattiin hieno ottelu, ja otettiin ansaittu 4-2 -voitto HC Nokiasta. Onni Mäkelä, Ville Suopanki ja Joel Kaskelma olivat hyvällä pelipäällä. Myös Vili Hänninen onnistui maalinteossa. Kaiken kaikkiaan hieno tapahtuma.

Tänään puolestaan kairattiin unisella esityksellä rutiinivoitto Ahmoista luvuin 8-6. Kotkat tekivät ottelusta hieman vaikean itselleen ottamalla ottelussa peräti kahdeksan jäähyä. Ottelu streamattiin Ahmojen toimesta ja moni olikin löytänyt itsensä ruutujen äärelle. Jos kausi jatkuu vielä keväällä, laitetaan harkintaan myös kotkien kotiluola-lähetykset.

Revanssi Tapparasta

Huomenna painellaan täyttä höyryä kotihallissa ja vastaan asettuu uudemman kerran kovassa kunnossa oleva Tapparan Sininen. Joukkue on eittämättä yksi kovimmista lohkon joukkueista ja siten hyvä mittari Kotkien nykykunnolle. 

Kiekko tippuu jäähän klo 13.00. Tsemppiä kotkille ja kotijoukoille haastavasta koronatilanteesta huolimatta.

Stay safe!