Kohti uutta kautta

Julkaistu 29.04.2021
Kisa Eagles


Kisa-Eaglesin vuonna 2010 syntyneet kotkat kulkevat tulevalla kaudella U12-ikäluokkamerkinnän alla. Valmistautuminen tulevaan kauteen on alkanut ja tavoitteellinen ikäryhmämme aloittaa säännölliset jääharjoitukset jo toukokuussa.

Muutoksia

Joukkueemme kokee muutamia muutoksia, jotka koskevat sekä pelaajistoa, että toimivaa toimihenkilöporukkaa. Pitkän ja ansiokkaan päivätyön joukkueen ja Kisa-Eaglesin eteen tehnyt Anssi Oksanen suuntaa kohti uusia haasteita samalla, kun joukkueen tukipilareihin kuulunut maalivahti Topi Oksanen lähtee kokeilemaan siipien kantavuutta Ilveksen kovaan peliryhmään. Kiitokset Topille ja Anssille yhteisestä matkasta ja tsemppiä uusiin kuvioihin!

Kevään aikana joukkueen harjoitusrinkiin on liittynyt uusia pelaajia ja toisaalta pari lopettavaakin kotkaa löytyy. Joukkueen kokoonpano vahvistetaan myöhemmin.

Joukkueenjohtaja Janne saa tulevalle kaudelle avukseen  todellisen seura-aktiivin, Hanna Kaskelman. Tervetuloa Hanna mukaan ja kiitos lupautumisesta talkoisiin ;)

Valmennustiimin haaviin on taasen tarttunut Ville-Joonas Peltola, joka tulee vahvistamaan joukkueen valmennustiimiä laajalla lajitietämyksellä ja pelaajakokemuksellaan. Tervetuloa mukaan!

Treeniä, treeniä

Isoin muutos aiempien vuosien aikatauluun verrattuna on se, että harjoittelemme joukkueena jäällä toukokuusta juhannukseen saakka kaksi kertaa viikossa. Joukkueen harjoituksista ilmoitetaan MyClub -seurasovelluksessa, jonka Kisa-Eagles on ottanut käyttöönsä Hobbydeedin lopettaessa toimintansa. MyClubin käytöstä on infottu erikseen.

Pelaajillamme on jäiden lisäksimahdollisuus osallistua 09-ikäluokan kesätreeneihin tai muuhun harrastustoimintaan valintansa mukaan. Suuri osa pelaajista harrastaakin jäiden ohella kesäkaudella jalkapalloa sekä FCK:n että TPV:n riveissä. Keskimäärin mennään 3-4 kertaa viikossa ohjatun harrastamisen parissa kesäkaudella.

Pelaajia tullaan testaamaan kesän aikana suuntaa antavilla fysiikkatesteillä, luvassa on leiritystä Peurungalla (toukokuun loppu), kauden starttia Vahderpäässä jne. Paljon tapahtuu siis juuri nyt.

Stay Tuned!